За BeWell Health

Компанията BeWell Health, LLC  е създадена през 2007г. от др. Хана Саломон. Мисията на компанията е да се фокусира върху информирането и образоването на обществото на тема “носно здраве”, превенцията на боледуванията и опциите за лечение без ненужни лекарства. От там идва и мотото на компанията – “Да помагаме без да вредим!” BeWell Health произвежда и дистрибутира патенованият продукт на др. Хана – Nasopure. Компанията стартира с дистрибуция на Nasopure по локалните аптеки, супермаркети и дрогерии. С течение на годините BeWell Health се разраства и придобива международно покритие.

За др. Хана Саломон

Др. Хана е завършила медицина в Медицинския Университет в Мисури, щата Колумбия през 1986г. и по-късно специализира педиатрия в същия университет през 1989г. Тя има множество публикации по здравни теми, предимно свързани с алергии, астма, натурално пречистване и лекуване. Била е гост в някои от най-популярните телевизионни предавания в САЩ, както и в множество рубрики и списания на здравна тематика.

Др. Хана основава собствената си компания BeWell Health през 2007г. и от тогава продава патентования си назален душ под марката Nasopure на милиони хора по целия свят, помагайки им да поддържат добра носна хигиена и да се лекуват натурално.

Нейната мисия е да разпространи познанието, че можем да се лекуваме без скъпи лекарства под слогана „Да помагаме без да вредим!”, позовавайки се на абсолютно натуралния произход на Nasopure и ползите му за човешкото здраве.
Nasopure се продава в над 20 страни по целия свят, като вече е достъпен и за българския пазар.